Welkom op de site van PV Amuse

FEESTBOOT MS DE JORDAAN AMSTERDAM

MS de Jordaan “DE AMSERDAMSE FEESTBOOT”

ms-de-jordaan-de-amsterdamse1.jpg

Ga mee met Amuse op zaterdag 26 oktober 2019 naar Amsterdam om het FEEST met hoofdletters te beleven aan boord van de MS de Jordaan.

Geniet tijdens deze 4 uur durende rondvaart van de Amsterdamse muziekbingo,

3 gangen Hollandsbuffet en heel veel meezing- en dansmuziek.

Gedurende de boottocht zijn hapjes en drankjes gratis.

Programma Amsterdamse Muziekvaart

18:30 uur

MS de Jordaan ligt klaar voor de ontvangst van u en uw gasten bij Steiger 14 achter het Centraal Station te Amsterdam. U wordt ontvangen met een aperitief met lekkere borrelhappen zoals de Amsterdamse Bitterballen, nieuwe haring en het echt Amsterdamse tafelzuur met o.a. kaas en ossenworst.

19:00 uur

MS de Jordaan gooit haar trossen los om koers te zetten richting de  skyline van Amsterdam. Onze vaste huisartiesten Luc Meijer of Eddie & Gyllian zetten de toon met een medley van typisch Amsterdamse meezing liedjes, bekend bij jong- en oud.

19:30 uur

De bemanning zorgt de hele avond voor genoeg te drinken en het is tijd voor de eerste ronde Muziek-bingo! En net zoals bij een échte Bingo, ook hier kan wat gewonnen worden..

20:00 uur

Tijd voor écht voedsel; eerst een warm soepje mét ballen natuurlijk, daarna gevolgd door het uitgebreide, oer-Hollands Specialiteitenbuffet met stamppotten, speklappen, gehaktballen met grootmoeders jus en echte rookworst.

21:00 uur

Het complete buffet wordt passend afgesloten met zoetigheden en lekkers, waaronder ijs met boerenjongens en -meisjes, advocaatje met slagroom en vla-flipjes. En het is tijd voor Nederlandse- én Engelstalige muziek. Meezingen, heerlijk dansen, polonaise, inhaken? We beloven u, het wordt één groot feest!

22:30 uur

Helaas weer terug bij Steiger 14

Het feest aan boord is van 18.30u -22.30u, hierna keren we weer terug naar Breda.

 

We vertrekken al om 12.00u vanaf Breda zodat u de middag ter vrije besteding heeft in Amsterdam om door de stad te dwalen, te shoppen of musea bezoek.

Om 18.15u wordt u verwacht bij Steiger 14 (de kade achter het centraal station) om aan boord te gaan.

msjoraan3.jpg 

Kosten voor leden €50,00 pp, voor introducé €95,00 pp (max 1 introducé).

Inschrijving is gesloten, alle plaatsen zijn vergeven!

Maak uw inschrijving en betaling met iDeal in één keer af. Incomplete/mislukte inschrijvingen worden meteen uit de lijst verwijderd. U bent dan NIET ingeschreven.