Welkom op de site van PV Amuse

GENTSE WINTERFEESTEN

GENTSE WINTERFEESTEN.png

Amuse gaat op zaterdag 21 december naar de Gentse Kerstmarkt.

Waar vroeger Gent slechts een kleine kerstmarkt had, is de kerstmarktvan Gent nu uitgegroeid tot een heus evenement: de Gentse Winterfeesten.

Gent staat al sinds mensenheugenis bekend om de Gentse Feesten: een tiendaags festival met muziek, cultuur en zoveel meer.

Een deel van die sfeer zal je ook terugvinden op de Gentse Winterfeesten.

gent2.jpg

De Gentse binnenstad wordt een winterwonderland met een ijspiste onder de Stadshal. Vanuit het reuzenrad kun je Gent vanuit de hoogte bewonderen. Er is een kerstmarkt met internationale standhouders en het Gravensteen wordt een winterwonderkasteel, een onweerstaanbaar theater van de geschiedenis in feeërieke kerstsfeer. De Sint-Niklaaskerk wordt een magische ijswereld waar de kerstman audiëntie houdt. Voor een vintage kerstbeleving moet je op het Sint-Veerleplein zijn. Hier ga je terug naar de jaren ‘20. Er is een kleine antieke paardenmolen en een carrouseltent van 1926 met familiebar. ’s Avonds kun je meezingen met een kerstkoor of feesten op een après ski party. Genoeg te beleven voor iedereen.

We vertrekken we om 10.00 uur vanaf de Jel van de Sandenlaan

(de weg waar de Amphia parkeergarage aan ligt), om 21.00u vertrekken we weer naar Breda.

Kosten voor leden €12.50 pp, voor introducé €17.50 pp (max 1 introducé).

Inschrijving vanaf maandag 16 september 19.00u, klik hier.

Maak uw inschrijving en betaling met iDeal in één keer af. Incomplete/mislukte inschrijvingen worden meteen uit de lijst verwijderd. U bent dan NIET ingeschreven.

Meer informatie op www.pvamuse.nl