MIDDAGJE SANTSPUY

Van 03 oktober 2020 14:00 tot 03 oktober 2020 17:30
Geplaatst door D.H. Hendrickx
Categorieën: Workshops
Gezien: 273

Middagje Santspuy

Amuse organiseert op zaterdag 3 oktober middagje Santspuy in Etten-Leur.

14.00 uur ontvangst met koffie/thee 2x en appelcake van de streek, ondertussen wordt van alles verteld over het ontstaan van het bedrijf.

Daarna een glas wijn en de rondleiding via de wijngaard naar de aspergevelden, vervolgens terug naar  de schuur , waar alles wordt vertelt over het sorteren, schillen en verpakken van de asperges en het maken van de wijn en de likeuren.

 Santspuy1                                                                    Santspuy2                                

Dan op naar de pluktuin en de nostalgische schuur aan de Vaartkant , Hier kunt u de geplukte bloemen schikken en inpakken en ziet U hoe onze bloemen en de lavendel  worden gedroogd.                              Tevens is hier curiosa te koop.

Als laatste gaan we terug naar de Santspuy waar jullie lekker kunnen nakletsen en proeven van alle onze likeuren, port, advocaat,  rosé en rode wijn. Dit onder het genot van een hapje, nootjes en een kaasplankje. Uiteraard is er fris  voor degene die geen alcohol drinken. Kannen water staan er sowieso altijd.

Santspuy3

                             Ongeveer 17.30 uur  afsluiting.        

                                                                                    

De prijs lid €15,00 pp, voor introducé €30,00 pp (max 1 introducé). Inschrijven kan voor 2 personen.

Inschrijven start maandag 31 augustus 9.00u t/m zaterdag19 september 12.00u.

Maak uw inschrijving en betaling met iDeal in één keer af. Incomplete/mislukte inschrijvingen worden meteen uit de lijst verwijderd. U bent dan NIET ingeschreven.

Amuse houdt de omstandigheden rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten. Bij onze activiteiten worden de regels van het RIVM in acht genomen. Wij verwachten dat ook van u. Meld tijdig af als u klachten heeft die kunnen wijzen op COVID-19 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Amuse is niet verantwoordelijk voor annulering van de activiteit bij mogelijke nieuwe opleving van het virus.

 

 

 


Hoe schrijf ik op de juiste manier in voor een evenement

Hier staat beschreven hoe men op de enige juiste manier zich kan aanmelden voor een evenement. Lees deze handleiding goed.

ALS U WILT INSCHRIJVEN MOET U GELIJK DE BETALING AFRONDEN MET IDEAL, ZORG DAT U DEZE BIJ DE HAND HEEFT !!!!!

iDeal logo

Lees verder...