TITANIC DE MUSICAL

Van 01 april 2022 20:00 tot 01 april 2022 23:00
Geplaatst door D.H. Bosters-Hendrickx
Gezien: 523

Titanic De Musical

 

Op vrijdag 1 april kunt u met Amuse naar Titanic de musical.

25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast komt naar het Chassé Theater. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit! 

 

TITANIC MUSICAL

 

Droom mee met de derde klas passagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

In de cast zitten oa. René van Kooten en Mariska van Kolck.

 

Prijs voor leden: 35 euro

Prijs voor introducees: 60 euro

Inschrijven kan voor max 2 personen. Voeg voor iedereen het juiste ticket toe!!

De inschrijving start maandag 13 september 8.00u en loopt tot donderdag 7 oktober 19.00u. 

Maak uw inschrijving en betaling met iDeal in één keer af. Incomplete/mislukte inschrijvingen worden meteen uit de lijst verwijderd. U bent dan NIET ingeschreven.

Amuse houdt de omstandigheden rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten. Bij onze activiteiten worden de regels van het RIVM in acht genomen. Wij verwachten dat ook van u. Meld tijdig af als u klachten heeft die kunnen wijzen op COVID-19 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer de musical door COVID-19 geannuleerd wordt, wordt het geld alleen gerestitueerd wanneer er geen nieuwe datum gepland kan worden. Amuse is niet verantwoordelijk voor annulering van de activiteit bij mogelijke nieuwe opleving van het virus.

 


Hoe schrijf ik op de juiste manier in voor een evenement

Hier staat beschreven hoe men op de enige juiste manier zich kan aanmelden voor een evenement. Lees deze handleiding goed.

ALS U WILT INSCHRIJVEN MOET U GELIJK DE BETALING AFRONDEN MET IDEAL, ZORG DAT U DEZE BIJ DE HAND HEEFT !!!!!

iDeal logo

Lees verder...