WORKSHOP INPAKKEN - DINSDAG 2 NOVEMBER

Van 02 november 2021 19:00 tot 02 november 2021 21:30
Geplaatst door C.C.S. Raesen
Categorieën: Workshops
Gezien: 197

 

Leuke inpakworkshop voor de feestdagen!

 

Op dinsdag 2 november, woensdag 10 november, donderdag 18 november gaan we een inpakworkshop organiseren bij LUS creatieve workshops.

Als je thuis cadeautjes hebt liggen dan mag je die meenemen. Dit mag bijvoorbeeld ook iets zijn wat je vaak geeft (een fles wijn, chocoladeletter of een cadeaubon). Het is geen must om iets mee te nemen. Je kunt anders ook alles uit de workshop halen.

 

collage inpakken

 

De workshop start om 19.00 en duurt tot 21.30uur en vind plaats bij LUS; Elzenstraat 9 in Made.

Prijs voor leden: €15,50

Prijs voor introducé: €30,00

 

Inschrijven kan voor max. 2 personen. Voeg voor iedereen het juiste ticket toe.

Inschrijven start woensdag 6 oktober 8.00u t/m vrijdag 22 oktober 19.00u.

Maak uw inschrijving en betaling met iDeal in één keer af. Incomplete/mislukte inschrijvingen worden meteen uit de lijst verwijderd. U bent dan NIET ingeschreven.

Amuse houdt de omstandigheden rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten. Bij onze activiteiten worden de regels van het RIVM in acht genomen. Wij verwachten dat ook van u. Meld tijdig af als u klachten heeft die kunnen wijzen op COVID-19 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Amuse is niet verantwoordelijk voor annulering van de activiteit bij mogelijke nieuwe opleving van het virus.


Hoe schrijf ik op de juiste manier in voor een evenement

Hier staat beschreven hoe men op de enige juiste manier zich kan aanmelden voor een evenement. Lees deze handleiding goed.

ALS U WILT INSCHRIJVEN MOET U GELIJK DE BETALING AFRONDEN MET IDEAL, ZORG DAT U DEZE BIJ DE HAND HEEFT !!!!!

iDeal logo

Lees verder...