Kitty Hoekman

Hoi allemaal,

Mijn naam is Kitty Hoekman. Ik ben 55 jaar, heb 3 kinderen en ben al 30 jaar getrouwd.

Ik werk al sinds 1980 op de Thorax O.K. Eerst op de Klokkenberg en nu bij Amphia Molengracht.

Lees verder...

Dorothy Hillebrand

Hoi, even voorstellen.

Ik ben Dorothy en ik werk al sinds 1995 in het Amphia ziekenhuis. In de klokkenberg begonnen als voedings-assistentte en nu zo’n 10 jaar als Baliemedewerker bij de dermatologie.

Ik werk met veel plezier hier bij het Amphia.

Lees verder...

Cindy Raesen

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Cindy Raesen en ik werk sinds 2006 met veel plezier in het Amphia. Ik vind het altijd leuk om uitjes te organiseren en hou van gezelligheid, daarom hoefde ik niet lang na te denken toen de oproep voor nieuwe bestuursleden vanuit Amuse kwam.

Lees verder...

Nathalie Snelders

Hoi mijn naam is Nathalie Snelders

Ik ben 48 jaar.

Ik werk sinds 2010 in het Amphia Ziekenhuis en sinds 6 jaar op de poli dermatologie .

De eerste 5,5 jaar als baliemedewerkster en sinds mei 2017 heb ik mijn diploma als doktersassistente gehaald en nu in die functie werkzaam op de onze poli.

Lees verder...

Gonnie Storimans

Mijn naam is Gonnie Storimans en zal even wat over mezelf vertellen. Ik ben 54 jaar oud en al 30 jaar samenwonend met Cees en heb 2 dochters Roos van 24 jaar en Fleur van 22 jaar. Beide dochters zijn uitwonend. We hebben een kleine hond Chiuhuaha Djago genaamd. Ik werk inmiddels 11 jaar parttime als doktersassistente op de poli Dermatologie.

Lees verder...

Wendy Cloin

Hoi allemaal,

Mijn naam is Wendy Westerink-Cloïn. Sinds 2001 ben ik met veel plezier werkzaam op de Röntgenafdeling. Destijds op de Langendijk. Nu vooral Pasteurlaan en ook regelmatig Molengracht. Sinds kort is daar een nieuwe uitdaging bij gekomen, het bestuur van Amuse!

Lees verder...

Desirée Henderickx

Ik heet Desirée Hendrickx en ben sinds 2 jaar lid van PV Amuse, sinds kort als penningmeester. Ik ben een grote liefhebber van de duiksport en daarbij onderwaterfotografie.

Misschien heb je mijn onderwaterfoto's van het Zeeuwse onderwaterleven zien hangen bij de Röntgen. Verder ga ik graag naar de Efteling en breng ik mijn tijd door met mijn kids en vriend.

Lees verder...

Peter van Zwienen

Ik ben Peter van Zwienen en werk op de EHH/CCU.

Werk sinds 2006, met onderbreking van 18 maanden, met veel plezier in het Amphia.

Al lid van Amuse sinds ik ben komen werken bij het Amphia.

Vanaf die tijd al vele leuke activiteiten meegemaakt.

Lees verder...

Willem Hartmans

Mijn naam is Willem Hartmans. Ik ben getrouwd met Maria en heb twee dochters Silvia en Carla. Vanaf 1978 ben ik actief in de personeelvereniging. Tot aan de fusie op het Ignatius bij D.I.O. de toenmalige P.V.

De laatste jaren bij D.I.O. mocht ik de taak van voorzitter vervullen. Het was een heel gezellige club. Sinds de fusie zijn we verder gegaan onder Amuse. Voor deze grootste personeel vereniging van West Brabant met ruim 3000 leden mag ik sinds de fusie ook weer de kar als voorzitter trekken.

Lees verder...

Bertine van Halderen-Boer

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Bertine van Halderen- Boer, sinds januari 2010 ben ik bestuurslid van Amuse.

Ik ben getrouwd en samen hebben we twee dochtertjes.

Ik werk op de Operatiekamers van het Amphia, locaties Pasteurlaan en Molengracht.

Lees verder...