Voorwaarden PV Amuse

Op uw lidmaatschap en onze evenementen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • Bij inschrijving voor een evenement gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens. Wij hanteren daarbij de privacy voorwaarden zoals vermeld op onze website.
 • Bij inschrijving voor een evenement wordt een registratiemail verstuurd. Wanneer de betaling goed verlopen is, volgt daarna een mail met het toegangsbewijs voor het evenement. Alleen de registratiemail geeft geen recht op deelname. Pas als u het ticket ontvangen heeft, bent u ingeschreven voor het evenement. Als uw betaling niet gelukt is, bent u niet ingeschreven en wordt uw naam uit de deelnemerslijst verwijderd. Mocht daarna de activiteit volgeboekt zijn, dan heeft u geen recht om alsnog deel te nemen.
 • Is het evenement volgeboekt? Dan kunt u een verzoek tot deelname laten toevoegen aan de wachtlijst middels een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Wilt u annuleren? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot aan de sluitingsdatum van de inschrijving kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Is de inschrijvingstermijn gesloten? Dan wordt gekeken of er leden op de wachtlijst staan die uw ticket kunnen overnemen. Alleen dan kan het inschrijfgeld worden geretourneerd.

 • Het is niet toegestaan tickets zelf door te verkopen aan derden. Ook niet als zij lid zijn van PV Amuse. Gegadigden mogen altijd aangedragen worden, maar eventuele leden op de wachtlijst gaan altijd voor.
 • Heeft u vragen of opmerkingen over een evenement? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Communicatie gaat altijd via Amuse, nooit rechtstreeks met de locatie van het evenement.
 • Bij annulering van een evenement door covid of andere onvoorziene omstandigheden is restitutie van inschrijfgeld afhankelijk van de afspraken die gemaakt zijn met de organisator van het evenement.
 • Amuse houdt haar leden middels nieuwsbrieven en berichten op Annet, Facebook en Instagram op de hoogte van lopende en nieuwe activiteiten. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het up to date houden van deze info.
 • Wanneer u niet aanwezig bent bij het evenement waarvoor u heeft ingeschreven geeft dat geen recht op restitutie van inschrijfgeld.
 • Leden die lid zijn van Amuse, en hun 12,5/25/40-jarig jubileum vieren binnen Amphia, krijgen hiervoor een kleine attentie van PV Amuse. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het up to date houden van adresgegevens en mailadres. Wanneer deze niet up to date zijn en daardoor de attentie misgelopen is, geeft dat geen recht op een nieuwe attentie. Deze gegevens dienen door de leden zelf aangepast te worden op pvamuse.nl. Adreswijzigingen geadresseerd aan Amphia worden door PSA niet doorgegeven aan PV Amuse vanwege de Privacywet.
 • Leden die lid zijn van Amuse en de geboorte van hun kind binnen 3 maanden doorgeven aan PV Amuse middels een (kopie van het) geboortekaartje, krijgen van PV Amuse een kleine attentie. Ook hier geldt dat leden zelf verantwoordelijk zijn voor correcte adresgegevens op onze website.

Covid

 • PV Amuse houdt zich aan de covidmaatregelen zoals die op het tijdstip van het evenement gelden en verwacht dit ook van haar leden.
 • Aanpassingen van evenementen door aangepaste covidmaatregelen in de aanloop naar het evenement, geven geen recht op restitutie van inschrijfgeld.