header basis 72 dpi FINAL BLAUW

Lidmaatschap

PV Amuse is de personeelsvereniging van het Amphia Ziekenhuis.

De vereniging wordt gedraaid door een groep vrijwilligers (het bestuur) die werkzaam zijn binnen de organisatie. Door het organiseren van velerlei activiteiten dragen we bij aan het creëren en behouden van een saamhorigheidsgevoel onder de werknemers.

Wilt u lid worden van de vereniging? Dat kan als u werkzaam bent binnen het Amphia Ziekenhuis. De contributietarieven voor leden zijn als volgt:

  • Medewerker in loondienst: €2,10 per maand
  • Vrijwilliger: €25,00 per jaar
  • 0-uren contract: €30,00 per jaar
  • Medewerker Result lab: €30,00 per jaar
  • Medewerker Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia: €30,00 per jaar

De contributie van medewerkers in loondienst zal maandelijks worden ingehouden van het salaris. De contributie van overige leden wordt geïnd middels een betaalverzoek via de mail. Dit zal de eerste keer binnen enkele weken na inschrijving zijn en vervolgens jaarlijks in januari. Houdt daarvoor ook uw spam in de gaten. Bij geen reactie zal 2 maal een herinnering worden verstuurd. Volgt daarop nog geen reactie dan wordt het lidmaatschap automatisch beëindigd.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar, de datum van inschrijving is hierbij de startdatum. Beëindiging van het lidmaatschap gaat uitsluitend via het uitschrijfformulier op deze website. Wij hanteren een opzegtermijn van 2 kalendermaanden.

Volledig ingevulde inschrijfformulieren worden door onze ledenadministratie gecontroleerd en verwerkt. Na goedkeuring en definitieve inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met uw inloggegevens. Dit kan enkele dagen duren.

Inschrijven voor activiteiten kan uitsluitend via onze website. U dient in te loggen om in te kunnen schrijven. Wij informeren onze leden over nieuwe activiteiten middels nieuwsbrieven en onze social mediakanalen (Annet, Facebook en Instagram). Bij het aangaan van een lidmaatschap krijgt u automatisch de nieuwsbrieven in uw mailbox. Wilt u deze niet, dan kunt u zich hier onderaan de nieuwsbrief voor afmelden. Aanmelden voor onze pagina’s op Facebook en Instagram kan via de link op onze homepage.

Bekijk de algemene voorwaarden en ons privacy beleid.

Leuk dat u lid wilt worden van onze personeelsvereniging.

Onder “algemene info lidmaatschap” vindt u alle benodigde info.

Inschrijven kan middels onderstaand inschrijfformulier. Onze ledenadministratie zal uw inschrijving binnen enkele dagen verwerken.

Let op! Bij inschrijving gaat u een lidmaatschap aan voor minimaal één jaar.

Nu lid worden? Klik hier.

Wat jammer dat u uw lidmaatschap wilt beëindigen.

U kunt uw lidmaatschap opzeggen middels onderstaand uitschrijfformulier. Deze zal vervolgens door onze ledenadministratie in behandeling worden genomen. We hanteren een opzegtermijn van 2 kalendermaanden na een lidmaatschap van minimaal 1 jaar.

Hartelijk dank voor het vertrouwen in PV Amuse. We hopen u wellicht in de toekomst weer als lid te mogen begroeten.

Voor afmelden van uw lidmaatschap vindt u hier het afmeldingsformulier.

Wilt u uw gegevens wijzigen?

Log eerst in om uw gegevens te kunnen wijzigen. Vervolgens vindt u onder UITLOGGEN in de taakbalk het kopje MIJN GEGEVENS. In het tabblad ACCOUNT kunt u desgewenst uw wachtwoord aanpassen. Persoonlijke gegevens past u aan in het tabblad PERSOONLIJK.

Komt u er niet aan uit? Stuur dan een mail met de te wijzigen gegevens naar pvamuse@amphia.nl. Vermeld daarbij duidelijk uw naam en personeelsnummer.