header basis 72 dpi FINAL BLAUW

Leuk dat u lid wilt worden van Amuse!

Dat kan als u medewerker bent van het Amphia Ziekenhuis. U heeft hiervoor uw personeelsnummer en een geldig emailadres nodig. Wij adviseren om geen hotmailadres te gebruiken. Wij merken dat door het systeem verstuurde berichten bij hotmail af en toe niet aankomen.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. De contributietarieven voor leden zijn als volgt: 

  • Medewerker: €2,10 per maand
  • Vrijwilliger: €25,00 per jaar.
  • 0-uren contract: €30,00 per jaar.
  • Specialist: €30,00 per jaar.

De contributie van medewerkers zal maandelijks worden ingehouden van het salaris. De contributie van overige leden wordt geïnd middels een betaalverzoek via de mail. Dit zal de eerste keer binnen enkele weken na inschrijving zijn en vervolgens jaarlijks in januari. Houdt u daarvoor ook uw spam in de gaten. Bij geen reactie zal 2 maal een herinnering worden verstuurd. Daarna wordt u automatisch uitgeschreven.

Het lidmaatschap gaat u aan voor minimaal 1 jaar, de datum van inschrijving is hierbij de startdatum. U kunt uw lidmaatschap uitsluitend via het afmeldingsformulier beëindigen. Wij hanteren een opzegtermijn van 2 kalendermaanden.

Volledig ingevulde inschrijfformulieren worden door onze ledenadministratie gecontroleerd en verwerkt. Na goedkeuring en definitieve inschrijving ontvangt u een bevestigings e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Dit kan enkele dagen duren. Hierin zult u ook de inloggegevens vinden om in te loggen op onze site en zo in te kunnen schrijven voor onze activiteiten.

Inschrijfformulier in te vullen Klik hier.

Privacy beleid van PV Amuse klik hier.  

Voor afmelden van uw lidmaatschap vindt u hier het afmeldingsformulier.